Sidebar Menu

 

Home

DSC 3140 1

Het Platform Oosterwold is ontstaan nadat een groep bewoners/initiatiefnemers (voortaan bewoners) in afstemming met de toenmalige Gebiedsregisseur een overleg had gestart met vertegenwoordigers van de gemeente en de gebiedsorganisatie (Team Oosterwold) over lopende knelpunten die in de ontwikkelpraktijk waren opgedoken. Op die manier zijn veel zaken aan de orde gesteld en ook verbeteringen bereikt. Het Platform heeft meer vaste vorm gekregen door afspraken met de gebiedsorganisatie en gemeente.

WebinarVoorzieningen5252 1Het is daarmee nog niet een formele vertegenwoordiger van bewoners en initiatiefnemers van Oosterwold. Het is ook maar de vraag of dat gewenst is. Maar het kernteam van het Platform denkt hierover wel na, met name om de gang van zaken in Oosterwold zo goed mogelijk te ondersteunen, en de eigen mogelijkheden in het vizier te houden.

Deze overdenking van de rol van het Platform is uitgebreid beschreven in het document dat u kunt lezen door de klikken op DEZE LINK. Hier leest u dus over de relatie met bewoners, de werkgroepen, en relatie tot overheden zoals gemeente, gebiedsorganisatie, waterschap. 

Uiteraard horen we graag uw mening en ideeën hierover. Evenals uw suggesties over nieuwe onderwerpen, of deelname aan een van onze werkgroepen.

Neem nu contact op

info@platformoosterwold.nl