Ben jij initiatiefrijk en vind je het leuk om je gedurende een beperkte periode te verbinden aan een kleine initiatiefgroep? Dan zoeken wij jou!

Waar gaat het om?

Temidden van het toekomstige voedselbos in de Eemvallei in Oosterwold realiseert Het Buytenwold een groot avontuurlijk natuurspeelterrein voor kinderen. 

Vanuit het Cultuurnetwerk Oosterwold is de behoefte uitgesproken om een ‘cultuurhotspot’ in Oosterwold te creëren. In dat kader willen we in samenwerking met Het Buytenwold een mogelijke locatie onderzoeken.

Het plan is om een kleine initiatiefgroep in het leven roepen om deze verkenning uit te voeren, op haalbaarheid te onderzoeken en voor te bereiden. Als zo’n initiatief levensvatbaar blijkt, zal daarvoor een nieuwe organisatie worden opgericht en kan de initiatiefgroep de activiteit overdragen. Wij denken dat dit binnen een tot uiterlijk twee jaar duidelijk moet zijn. 

Wil je dit initiatief mee mogelijk maken en lijkt het je leuk om hier maximaal een paar jaar wat vrije tijd aan te besteden? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Platform Oosterwold Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Het Buytenwold: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem nu contact op

info@platformoosterwold.nl